Kinnisvaramaakler Külli Piller

Minu kontaktid:

+372 5646 8236

Mida minust räägitakse?

Küllit teatakse kui laia silmaringi ja -kogemustepagasit omavat maaklerit. Oma töös on ta täpne, põhjalik ja järjekindel. Mis ette võetud, see tehtud saab ning võimalikult hästi. Hariduse poolest annavad nii majanduse kui juristi taust tööriistad mistahes olukorraga toime tulekuks. Külliga tehinguid tehes ei pea te ise muret tundma, kas dokumentatsioon on korras või tähtajad paigas. Lisades juurde permanentse huvi kinnivaramaastikul toimuva suhtes ning eeskujuks parimad kinnivaramaaklerid, on tulemuseks professionaalne teenus.

Piirkonnana on kogu Harjumaa tuttav, eriti aga Saue vald ja Nõmme, kus ta ise suurema osa elust on veetnud. Suhtlemiseks sobivad eesti, inglise ja vene keel ning kindlasti võib Küllit soovitada soome keelt rääkivatele ostu-müügi huvilistele – see keeleoskus on samuti soravaks suhtluseks olemas.

Millega olen abiks?

Aitame kinnisvara müüa

Koos Harju Kinnisvaraga toome sulle parima turuhinna ning tegeleme kõikide müüki puudutavate küsimustega. Tasud alles siis, kui kinnisvara on müüdud!

Aitame kinnisvara osta

Koos Harju Kinnisvaraga leiame vastavalt sinu vajadustele sobiva kodu. Liitu meie ostulistiga - saad infot kodude kohta enne seda, kui need jõuavad portaalidesse.

Aitame leida üürniku

Koos Harju Kinnisvaraga aitame üüripinda hinnastada ning anname soovitusi selleks, mis tõstaks üüritulu. Kontrollime üürniku tausta ning teeme koostööd RendIN platvormiga.

Minu publikatsioonid

Saue valla kinnisvara 24, I kvartal

Klientide tagasiside

Kogemuslood

Einar L.Mustamäe Tallinn
Read More
"Väga tegus ning professionaalne maakler. Protsess oli sujuv ning teenus vastas meie ootustele. Aitäh!"
Pille L.Nõmme Tallinn
Read More
"Suur tänu Harju KV´le ning eraldi tänu Küllile, et olid suureks abiks minu korteri müügil. Soovitan kindlasti oma sõpradele. "
Sander P.Kristiine
Read More
"Aitäh Andre! Muretsesin, et korteri üürimisega läheb palju aega ning kogu protsess oli minu jaoks esmakordne , kuid tänu sinule saime korteri kenasti ja üllatavalt kiiresti üürile antud."
Previous
Next

Võta ühendust

Külli piller

Piirkonnad:Nõmme, Saku vald, Saue vald

Suhtluskeel: EST, FIN, ENG

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Soovin: